image
Sursa foto: Profimedia

Bayer Leverkusen a devenit campioana Germaniei pentru prima dată în istorie! Victorie fără drept de apel cu Bremen, 5-0

Partida dintre Bayer Leverkusen și Werder Bremen s-a încheiat cu scorul de 5-0, în cadrul etapei cu numărul 29 din Bundesliga.

”Farmaciștii” au cucerit primul titlu de campioană din întreaga existență de 120 de ani a clubului.

Bayer Leverkusen a controlat total meciul cu Werder Bremen. Boniface a înscris în minutul 25 din penalty după ce Hermann a fost faultat în careu. La finalul primei reprize, Adli a încercat să ducă scorul la 2-0, însă mingea trimisă de acesta a lovit doar bara transversală.

În partea a doua a jocului, ”Farmaciștii” s-au dezlănțuit. Mai întai Xhaka, în minutul 60 și apoi Wirtz, în minutul 68, au vrut să securizeze cât mai repede titlul de campioană în Bundesliga.

Wirtz a ieșit la rampă din nou în minutul 83 și a reușit dubla pentru Leverkusen. Era 4-0 pentru Bayer, moment în care fanii au invadat terenul de joc.

Prestația de succes a lui Wirtz a fost încununată cu succes în ultimul minut de joc, când jucătorul german a reușit un hattrick de senzație.

Bayer Leverkusen are în acest moment un avans de 16 puncte în fața lui Bayern Munchen, cu 5 etape rămase de disputat. E campioană pentru prima dată în istoria de 120 de ani a clubului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: