image
Sursa foto: Profimedia

S-a scris istorie în AC Milan - AS Roma 3-1, meciul care l-ar fi făcut pe Jose Mourinho să își anunțe demisia

AC Milan a învins-o pe AS Roma, scor 3-1, în cadrul etapei cu numărul 20 din Serie A.

Yacine Adli, Olivier Giroud și Theo Hernandez au marcat pentru gazde, în timp ce Leandro Paredes a punctat pentru oaspeți.

În urma golurilor marcate de AC Milan, toate de jucători francezi, s-a scris istorie în Italia. Potrivit statisticienilor de la Opta, a fost pentru prima oară în istoria Serie A când o echipă marchează cu trei jucători francezi diferiți într-un singur meci.

În urma succesului, AC Milan a urcat pe podium în Serie A, cu 42 de puncte. Este la 4 distanță de Juventus și la 9 de Inter. De partea cealaltă, AS Roma este pe locul 9.

Jose Mourinho și-ar fi anunțat jucătorii că își dă demisia

Decizia a venit la finalul meciului AC Milan - AS Roma 3-1. Potrivit romapress.net, Jose Mourinho, care a fost suspendat, a intrat în vestiar după eșec și i-a lăsat ”mască” pe jucători. ”The Special One” i-a anunțat pe aceștia că are de gând să își dea demisia de la echipă. Anunțul a venit la capătul unei discuții lungi, scriu italienii.

Cauza principală, precizează sursa citată, este faptul că fotbaliștii nu ar respecta indicațiile sale, motiv pentru care sezonul a fost unul de coșmar pentru AS Roma. Gruparea de pe Olimpico ocupă locul 9 în Serie A, după 20 de etape, cu 29 de puncte, și are 7 eșecuri în actualul sezon.

Jose Mourinho a fost numit antrenor principal la AS Roma pe data de 1 iulie 2021. De atunci, tehnicianul lusitan a adunat 138 de prezențe pe banca tehnică a ”Capitolinilor” și a obținut 68 de victorii, 30 de egaluri și 40 de înfrângeri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: