image
Sursa foto: Profimedia

”Here we go!” Încă o clauză ”anti-Arabia Saudită”, pentru fotbalistul care a semnat cu Real Madrid până în 2028

Eduardo Camavinga (20 de ani) a ajuns la Real Madrid în vara lui 2021, în ultima zi de mercato. Francezul a fost cumpărat de ”galactici” de la Rennes, în schimbul a 31 de milioane de euro.

Într-o linie de mijloc din care făceau parte Toni Kroos, Luka Modric și Casemiro, Eduardo Camavinga și-a făcut cu greu loc printre titularii ”los blancos”. Însă, treptat, a ajuns unul dintre cei mai importanți oameni din linia de mijloc.

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Eduardo Camavinga a ajuns la o nouă înțelegere de lungă durată cu Real Madrid, care îl va păstra pe Santiago Bernabeu până în vara anului 2028.

Real Madrid nu vrea să îl piardă pe francez prea curând. De aceea, precum lui Vinicius, conducerea i-a adăugat în contract o clauză de reziliere uluitoare, ”anti-Arabia Saudită”, în valoare de un miliard de euro.

Deși a ajuns doar de doi ani la Madrid, Camavinga a câștigat toate trofeele posibile cu echipa pregătită de ”Don Carlo”. De asemenea, Camavinga este și cel mai tânăr jucător din istoria Realului care a ajuns la această performanță, după ce i-a depășit recordul lui Casillas.

În 2020, Camavinga a scris istorie pentru naționala Franței. Într-un meci disputat împotriva Ucrainei, pe care Franța l-a câștigat cu 7-1, Eduardo Camavinga a înscris și a devenit cel mai tânăr marcator din istoria naționalei ”Cocoșului Galic”, din ultimii 100 de ani.

În vârstă de 20 de ani, însă Camavinga are deja un stadion care îi poartă numele. Stadionul se află în localitatea La Chapelle-Janson, aproape de orașul Fougères, unde francezul și-a petrecut copilăria.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: