image
Sursa foto: Profimedia

Erling Haaland nu exclude transferul la Real Madrid: „Scrieți asta! O să fie un titlu senzațional”

Erling Haland (23 de ani) este unul dintre cei mai doriți jucători din fotbalul mondial.

După ce a avut evoluții extraordinare în tricoul lui Manchester City, atacantul norvegian a intrat în vizorul celor de la Real Madrid.

Erling Haaland a fost întrebat, în cadrul conferinței de presă a meciului cu FC Copenhaga, despre viitorul său. Deși atacantul norvegian este așteptat să semneze prelungirea contractului cu Manchester City, acesta a făcut un anunț surprinzător.

Concret, Haaland a lăsat de înțeles că nu exclude plecarea de pe ”Etihad” în viitorul apropiat. Astfel, Real Madrid, care s-a înțeles deja cu Kylian Mbappe, poate spera că va da o nouă lovitură de senzație.

"Sunt foarte fericit, mai ales datorită oamenilor de care sunt înconjurat. Managerul, directorii, consiliul de administrație. Sunt un grup de oameni extraordinari și sunt foarte fericit, trebuie să spun.

Totuși, nu știi niciodată ce aduce viitorul. Pentru că am spus asta, probabil că va fi un titlu senzațional. Dar eu sunt fericit. Puteți scrie asta, dar trebuie să scrieți și tot ce am spus înainte. Sunt fericit!", a declarat Erling Haaland, citat de Mirror.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: