image
Sursa foto: Profimedia

Posibilă destinație surpriză pentru Paulo Dybala! Un club din La Liga vrea să îi achite clauza de reziliere

Paulo Dybala (29 de ani) poate ajunge în La Liga, însă nu la Real Madrid sau Barcelona, echipe care s-au interesat recent de serviciile sale.

Ajuns la AS Roma în urmă cu un sezon, campionul mondial a devenit rapid unul dintre cei mai buni fotbaliști din lotul lui Jose Mourinho.

La începutul stagiunii recent încheiate, atunci când a semnat cu Roma, Paulo Dybala a inclus în contract o clauză de reziliere de doar 12 milioane de euro pentru formațiile din afara Italiei.

Chiar dacă a dezvăluit că e gata să rămână sub comanda lui ”The Special One”, o echipă-surpriză din La Liga vrea să îi obțină semnătura argentinianului.

Potrivit celor de la Fichajes, Real Sociedad, ocupanta locului patru în sezonul recent încheiat din Spania, este gata să plătească cele 12 milioane de euro și să îi ofere un salariu atractiv lui Dybala.

Conform sursei citate, bascii au început deja tratativele cu agenții fotbalistului, iar șefii spaniolilor sunt convinși că îl pot convinge pe mijlocaș prin planul ambițios pe care vor să îl pună în aplicare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: