image
Sursa foto: Instagram

Georgina, "dezbrăcată" de secrete: a dezvăluit ce talent ascuns are + Cristiano o întreabă despre cele 150 de genți

Georgina Rodriguez (29 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (38 de ani), a fost invitata specială a scenaristului Pablo Motos la emisiunea El Horminguero, una dintre cele mai de succes în Spania, pentru a promova partea a doua a documentarului "I am Georgina".

Georgina a dezvăluit că se află la prima emisiune în direct cu o asemenea durată și chiar a părut un pic nervoasă la începutul transmisiunii. Apoi a părut în elementul ei în platou și a răspuns fără prea multe rețineri la întrebările puse.

Despre Cristiano și fotbal nu a vorbit foarte mult, dar a precizat că niciodată nu s-a pus problema ca Ronaldo să se transfere la Atletico Madrid, așa cum s-a speculat după ce portughezul a plecat de la Manchester United.

Argentinianca născută la Jaca a vorbit și despre cum l-a cunoscut pe Ronaldo pe vremea când ea lucra la Gucci în Madrid, iar Cristiano a venit cu fiul său cel mare și cu mai mulți prieteni în magazin pentru cumpărături și a spus că se consideră "norocoasă că am fost aleasă de el pentru a crea această familie frumoasă".

Influencerul, care câștigă singură o avere datorită celor peste 47 de milioane de urmăritori pe Instagram, a povestit un moment care a făcut-o să fie mândră de educația pe care o au copiii săi și ai lui Cristiano.

Pe lângă faptul că nu s-a ferit să le arate celor mici că în lume există mulți copii care nu au ce să mănânce și că așa poate ajunge oricine, Georgina a explicat cum a reacționat unul dintre copii atunci când a fost lovit de un coleg la școală.

"Eu și Cristiano venim din familii umile ... Întotdeauna le spunem copiilor că trebuie să fim recunoscători și să avem respect pentru ceilalți. Zilele trecute, cineva mi-a spus că a fost lovit (n.r. - unul dintre copii), dar el nu a lovit, la rândul lui. I-am spus că dacă reacționează nu îl încălzește cu nimic. Nu mi-aș dori ca fiul meu să lovească pe alții, așa că sunt mândră de educația lui", a explicat Georgina, citată de AS.com.

Întrebată la ce este foarte talentată, partenera fotbalistului de la Al-Nassr a povestit o întâmplare amuzantă.

"Într-o vară am făcut un concurs de apă minerală. Am băut din cinci pahare cu apă și am recunoscut toate mărcile. Apa de la robinet în Madrid este bună, la fel și cea din orașul meu (n.r. - Jaca)", a spus Georgina Rodriguez.

În timpul emisiunii, s-a ajuns și la o discuție despre accesoriile care o atrag cel mai mult. Și a recunoscut că Ronaldo o întreabă des ce face cu atâtea genți, pentru că are în jur de 150, dar nu-și foarte tempera această plăcere. "Îmi cumpăr singură", a spus Georgina.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: