image
Sursa foto: SFS

SFS îndeamnă contribuabilii la vigilență în contextul intensificării escrocheriilor privind pretinse returnări de bani

Serviciul Fiscal de Stat informează contribuabilii despre intensificarea diverselor scheme de estorcare a mijloacelor financiare, pentru pretinse restituiri de taxe și impozite din partea statului.

Escrocheriile respective se manifestă prin remiterea unor mesaje la poștele electronice ale contribuabililor, care conțin link-uri către site-uri ce utilizează simbolica SFS, precum și a altor instituții de stat, și prin intermediul lor se promite compensarea unor sume exorbitante de bani, iar în acest sens se solicită achitarea unui comision.

În cazul recepționării unor astfel de notificări, rugăm să informați imediat organele de drept și Serviciul Fiscal de Stat, sau alte instituții vizate. Datele de contact ale SFS le găsiți aici.

Totodată, menționăm că, toată informația ce vizează activitatea autorității fiscale, obligațiile fiscale ale contribuabililor, sunt publicate exclusiv pe pagina-web oficială a autorității fiscale www.sfs.md, precum și paginile de pe rețele de socializare gestionate de către SFS.

Noutăţile partenerilor

comentarii: