image
Sursa foto: Getty Images

ADIO, Al-Ittihad! Karim Benzema, ce lovitură pe piața transferurilor!

Aflat în relaţii proaste cu șefii lui Al-Ittihad, după ce a întârziat la reunirea echipei, Karim Benzema (36 de ani) este gata să plece.

Însă nu în Europa, acolo unde este dorit de fosta sa echipă, Olympique Lyon, ci tot în Arabia Saudită.

Jurnaliștii de la L'Equipe scriu că atacantul francez ar putea ajunge la alt club din țară, cu sediul la Riyadh, fără a înainta vreo variantă.

Goal.com scrie că am putea asista la o adevărată lovitură pe piața transferurilor în această iarnă: Karim Benzema ar putea fi din nou coleg cu Cristiano Ronaldo.

După ce au fost coechipieri timp de 9 ani la Real Madrid, cei doi ar putea evolua din nou împreună, de această dată la Al-Nassr, actuala formație a starului portughez.

Această mutare este opțiunea preferată a lui Karim Benzema, care i-ar permite câştigătorului Balonului de Aur 2022 să rămână în Peninsula Arabică, aşa cum doresc autorităţile.

Al-Ittihad este gata să-i dea drumul atacantului francez, însă doar la o altă echipă din Arabia Saudită, astfel că sunt șanse mari ca Benzema să fie cedat, în prima fază sub formă de împrumut, la Al-Nassr.

Al-Hilal, liderul din Saudi Pro League, este, de asemenea, pe urmele fotbalistului de 36 de ani.

În acest sezon, Karim Benzema a marcat 9 goluri şi a oferit 5 pase decisive, cu mult în urma lui Cristiano Ronaldo, care are 20 de goluri şi 9 pase decisive cu Al-Nassr.

Al-Ittihad, locul 7 în Saudi Pro League după trei înfrângeri consecutive, este echipa care a primit cele mai multe goluri şi care a marcat cele mai puţine dintre cele patru echipe cumpărate de Saudi Sovereign Fund (PIF).

Campionatul este programat să se reia pe 7 februarie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: