image
Sursa foto: Profimedia

Situație inedită pentru vedeta lui Bayern! Este pentru prima dată în carieră când NU câștigă titlul

Bayern Munchen a ratat orice șansă de mai câștiga titlul de campioană în Germania, după succesul obținut duminică, de Leverkusen, în fața celor de la Werder Bremen, scor 5-0.

Triumful lui Bayer Leverkusen în Bundesliga a pus capăt unuia dintre cele mai impresionante recorduri din fotbal.

Atacantul lui Bayern Munchen, Kingsley Coman (27 de ani), a avut înainte de această stagiune, o carieră de 11 sezoane ca fotbalist profesionist și a stabilit un record incredibil în primele cinci ligi ale Europei.

Coman a jucat de fiecare dată într-o echipă câștigătoare a campionatului intern, în fiecare dintre cele 11 sezoane ale sale ca fotbalist profesionist, și chiar a jucat pentru două câștigătoare a titlurilor în sezonul 2015-2016 (a jucat pentru Bayern și Juventus), ceea ce înseamnă că și-a asigurat un record de 12 titluri în 11 sezoane.

Francezul și-a început cariera la Paris Saint-Germain și a jucat în Ligue 1 pentru parizieni, în sezoanele câștigătoare ale titlurilor din 2012-2013 și 2013-2014.

Coman s-a alăturat ulterior lui Juventus în vara anului 2014, și i-a ajutat pe italieni să câștige Serie A în sezonul său de debut. Kingsley a jucat un singur meci de campionat pentru Juventus, în sezonul 2015-2016, înainte de a se muta la Bayern Munchen. La finalul acelui sezon, Bayern se încorona campioană a Germaniei și Coman obținea astfel două medalii de campion.

Coman a fost un jucător cheie pentru Bayern, deoarece a câștigat titlul în Bundesliga în fiecare dintre cele opt sezoane petrecute cu clubul din Bavaria. Leverkusen a rupt hegemonia de data aceasta, iar Coman își încheie aici recordul de campioante câștigate consecutiv.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: