image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Reținuți pentru punerea în circulație a drogurilor; Ce au mai găsit polițiștii la domiciliile suspecților

Droguri, bani, telefoane, carduri bancare și o armă pneumatică au depistat polițiștii la domiciliile unui grup de persoane specializat în pastrarea şi realizarea drogurilor în cantităţi mari şi deosebit de mari.

Poliția a constatat că suspecții acționau prin intermediul magazinelor online și aplicației ,,Telegram” unde consumatorilor le era indicat locul de unde pot ridica drogurile, preventiv comandate. Indivizii cu vârstele cuprinse între 20 ani și 42 ani sunt locuitori ai capitalei.

Aceștia au fost monitorizați timp de o lună.

Forțele de ordine au efectuat mai multe percheziții la domiciliile suspecților. De acolo fiind depistate și confiscate: droguri de tip „PVP”, ,,LSD’’, ,,extasy’’, droguri de tip „Hidroponică”, cinci cântare electronice la scară mică, instrumente și aparate confecționate artizanal pentru prepararea și utilizarea drogurilor, seringi, pacheţele zip-lock, 5 telefoane mobile, cartele SIM, tehnică de calcul, mijloace băneşti, carduri bancare și o armă pneumatică.

O parte din droguri erau pregătite în pachețele pentru consumatori.

Cantitățile de droguri au fost ridicate. Valoarea drogurilor confiscate, în cazul comercializării pe piaţa neagră, a fost estimată la aproximativ 500 000 lei.

Suspecții au fost reţinuţi, dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: