image
Sursa foto: Profimedia

Starul lui Real Madrid pe care Luis Enrique îl cere la Chelsea pentru a semna

Chelsea l-a dat afară pe Graham Potter (47 de ani) după doar șapte luni petrecute pe banca tehnică a echipei și a decis să numească un nou principal la finalul acestui sezon.

După ce au purtat negocieri cu Luis Enrique și Julian Nagelsmann, oficialii londonezilor au decis să îl numească interimar pe Frank Lampard (44 de ani).

Discuțiile cu Luis Enrique au fost foarte avansate, iar în la finalul sezonului, fostul selecționer al Spaniei este principalul favorit să preia cârma celor de la Chelsea.

Tehnicianul chiar a zburat la Londra pentru a discuta preluarea echipei cu Todd Boehly, iar potrivit celor de la Fichajes, Luis Enrique a impus transferul unui jucător pentru a veni pe Stamford Bridge.

Sursa citată notează faptul că antrenorul spaniol le-a cerut londonezilor să îl transfere pe Rodrygo Goes (22 de ani) de la Real Madrid. Enrique își dorește enorm să îl transfere pe tânărul fotbalist brazilian, pe care îl vede principalul jucător de atac al celor de la Chelsea în posibilul său mandat.

Cei de la Chelsea nu ar fi încântați de varianta Julian Nagelsmann și din cauza vârstei antrenorului. Germanul, un tehnician tânăr, la 35 de ani, ar fi considerat neexperimentat.

Luis Enrique, la 52 de ani, are deja experiență, atât la echipe de club, cât și la naționala Spaniei. Prima reprezentativă iberică este ultima echipă pe care a antrenat-o, până la finalul anului trecut.

Antrenorul spaniolul ar fi stabilit, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, încă de când a plecat de la naționala Spaniei că prioritatea sa este să ajungă în Premier League, dar doar în cazul în care îi va fi propus un proiect pe termen lung.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: