image
Sursa foto: Profimedia

La aproape 41 de ani, Pepe semnează un nou contract

Pepe (40 de ani) continuă să evolueze la un nivel înalt, în ciuda vârstei înaintate pe care o are din punct de vedere fotbalistic.

Astfel, după ce a evoluat timp de 10 ani la Real Madrid și după o scurtă experiență la Beșiktaș în Turcia, fundașul central lusitan a semnat, din iarna anului 2019, cu FC Porto, una dintre echipele de top din Portugalia.

Chiar dacă nu mai este la ”prima tinerețe”, Pepe a fost unul dintre cei mai importanți jucători pentru FC Porto în ultimele sezoane. De altfel, lusitanul a fost nu doar titular incontestabil în axul central al defensivei portughezilor, ci și căpitanul acestei formații.

Potrivit ultimelor informații, se pare că timpul petrecut de Pepe la Porto nu este nici pe departe pe cale de a se încheia.

Potrivit Fichajes, Pepe este foarte aproape să-și prelungească contractul cu FC Porto cel puțin până în vara anului 2025. Actualul angajament al stoperului expiră la sfârșitul acestei stagiuni. Sursa citată anterior scrie că atât fanii, cât și actuala conducere a lui FC Porto au insistat ca Pepe să-și continue cariera la formația lusitană cel puțin încă un sezon.

Însă, pentru moment, viitorul lui Pepe la Porto este plasat sub semnul incertitudinii, din cauza situației contractuale a lui Sergio Conceiçao, antrenorul lusitanilor. Concret, în cadrul grupării din Portugalia vor fi organizate în scurt timp alegeri, astfel că există posibilitatea ca actualul tehnician, care și-l dorește pe Pepe la echipă, să fie înlocuit.

În acest sezon de Champions League, în partida câștigată de FC Porto în fața celor de la Antwerp, cu scorul de 4-1, Pepe a devenit cel mai în vârstă jucător de câmp care a evoluat până acum în Liga Campionilor (competiție care începe, practic, din faza grupelor) la 40 de ani și 241 de zile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: