image
Sursa foto: Getty Images

Nu este țintuit la pat: Cum, unde și alături de cine trăiește Michael Schumacher

Sunt aproape 5 ani de cât Michael Schumacher a suferit un teribil accident la schi.

S-a lovit la cap, după o căzătură în Alpii francezi, și de atunci starea sa este critică. Foarte puține detalii despre starea fostului campion din Formula 1 au ieșit la iveală, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură noi informații despre starea lui "Schumi".

În luna august, apropiații legendarului pilot au dezvăluit, pentru revista franceză "Paris Match", că Michael Schumacher "arată că încă reacționează la stimuli externi și la emoții și că plânge des atunci când vede ceva care îl impresionează".

Daily Mirror vine cu noi detalii, la 5 ani de la teribilul accident și cu puțin timp înainte de aniversarea lui Schumacher (n.r. va împlini 50 de ani pe 3 ianuarie 2019). Englezii scriu că Schumacher "nu ar fi, de fapt, țintuit la pat și că nu este ținut artificial în viață. Nu este intubat, dar primește asistență medicală sporită. Se estimează că familia lui Michael plătește 50.000 de lire sterline pe săptămână.

Ultimele informații sunt că Michael Schumacher trăiește alături de familie și de apropiați în corpul principal al casei pe care o deține în Elveția. Zvonurile cum că ar fi fost mutat într-un corp separat, cu echipament medical specializat sau într-un spital din Elveția".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: