image
Sursa foto: Getty Images

Mourinho şi-a pierdut răbdarea: 100 de milioane pentru jucătorul care trebuie să rezolve problemele apărării

Jose Mourinho şi-a pierdut răbdarea şi e dispus să cheltuie oricât pentru un fundaş care să rezolve problemele din apărarea lui Manchester United.

Înfrângerea cu Liverpool (1-3) l-a convins pe managerul portughez că e nevoie de o investiţie importantă în defensivă, iar alegerea tehnicianului pare a fi Kalidou Koulibaly.

Corriere dello Sport anunţă că United urmează să facă o ofertă uriaşă pentru fundaşul senegalez al lui Napoli. Concret, o sumă în jurul a 100 de milioane de euro, ceea ce l-ar face pe jucătorul de 27 de ani cel mai scump apărător din istorie.

Sursa citată precizează că fundaşul vicecampioanei Italiei a fost urmărit pe Anfield, la meciul din UEFA Champions League, contra lui Liverpool. Mourinho şi-a trimis câţiva observatori, pentru a fi sigur că alesul său merită investiţia.

Pentru a-l convinge pe Koulibaly să lase San Paolo pentru Old Trafford, Man. United vrea să-i dubleze actualul salariu.

Napoli îşi permite să joace tare în cazul ofertelor primite, pentru că în noul contract semnat de fotbalistul de 27 de ani, valabil până în 2023, nu a fost inclusă vreo clauză de reziliere. Cu alte cuvinte, Koulibaly nu pleacă de lângă Vezuviu decât în cazul în care un club va plăti atât cât cere preşedintele Aurelio De Laurentiis.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: