image
Sursa foto: jurnal.md

Jurnal TV - lider la încredere din partea telespectatorilor; Jurnal.md, printre cele citite portaluri de știri // SONDAJ

Postul Jurnal TV este cel mai de încredere post de televiziune din Moldova, arată un sondaj al companiei „Magenta Consulting”, prezentat ieri la Chișinău. Preferința telespectatorilor este în creștere constantă pe parcursul ultimilor patru ani. În top se regăsește și portalul de știri Jurnal.md, fiind în topul celor mai citite și de încredere.

Postul Jurnal TV este declarat, de către 39% dintre populația intervievată, care privește televizorul cel puțin o dată pe săptămână, ca fiind cel mai de încredere post de știri politice și evenimente din Republica Moldova.

Mai mult de o treime dintre cei care susțin că urmăresc știri doar din surse independente afirmă că privesc Jurnal TV.

încredereîncredere

Același sondaj arată că 43% dintre locuitorii din orașe privesc Jurnal TV cu regularitate.

Studiul mai arată că cinci emisiuni din grila postului nostru de televiziune sunt printre cele mai apreciate de către cetățeni. Este vorba despre „Ora de ras”, „Ora Expertizei”, „Secretele Puterii”, „Cabinetul din Umbră” și #ZeroDoi pe TV.

jurnal.mdjurnal.md

Și Jurnal.md se află printre portalurile de știri pe care le accesează respondenții cel puțin o dată pe săptămână. De asemenea, Jurnal.md (20%) este poziționat pe locul 3 printre cele mai de încredere site-uri.

Studiul arată că Radio Jurnal FM se află în Top 4 cele mai ascultate posturi din Republica Moldova.

Colectarea datelor a fost desfășurată în baza unui eșantion proporțional reprezentativ național și a cuprins 1374 de respondenți cu vârsta de 18 ani și mai mult. Marja de eroare a sondajul constituie +/- 2.64%.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: