image
Sursa foto: Jurnal.md / Nadejda Roșcovanu

VIDEO: Președintele raionului Orhei, după ce-a spus „Tatăl nostru”: „Ce-i dorim noi lui Dorin Recean? ...Cu capul de asfalt”

UPDATE: 14:54 // Organizatorii protestului „Șor” au improvizat o scenă în fața primăriei Chișinău. Primul susține un discurs în fața mulțimii președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu. Acesta a îndemnat mulțimea să spună „Tatăl nostru”. Imediat după aceea a amintit de schimbarea Guvernului de la Chișinău și că aceasta nu ar aduce „nicio schimbare” pentru oameni. „Ce-i dorim noi lui Dorin Recean?”, a întrebat la microfon Dinu Țurcanu și tot el a scandat: „Cu capul de asfalt, cu capul de asfalt!”. Mulțimea a preluat spusele acestuia.

UPDATE: Protestul s-a încheiat cu „veselie” și o urare din partea organizatorilor, care de regulă se spune la întrunirea unor oameni cheflii: „Sughiț bun și la prietenul nostru, Ilan Șor!”.

UPDATE: Pe alocuri au loc încăierări între mulțime și poliție.

s

Știrea Inițială: În centrul capitalei are loc un nou protest al susținătorilor „Șor”. Aceștia au blocat circulația pe traseul „Ștefan cel Mare”.

Regia Transport Electric Chișinău informează că troleibuzele sunt redirecționate după cum urmează: rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22, 30 și 34 care merg spre Buiucani - redirecționate pe strada București . Cele care merg spre Botanica - redirecționate pe strada București și ruta nr. 2 este redirecționată pe strada P. Halippa - Ismail.

Precizăm că așa numita mișcare pentru popor a anunțat un protest la care solicită achitarea integrală a facturilor pentru energie, gaz și agent termic. Aceștia scandează în mare parte „Jos Maia Sandu”. În fruntea protestului se află deputata partidului „Șor”, Marina Tauber.

s
ss
ss
Jurnal.md / Nadejda RoșcovanuJurnal.md / Nadejda Roșcovanu
Jurnal.md / Nadejda RoșcovanuJurnal.md / Nadejda Roșcovanu
Jurnal.md / Nadejda RoșcovanuJurnal.md / Nadejda Roșcovanu

Noutăţile partenerilor

comentarii: