image
Sursa foto: Profimedia

Julian Nagelsmann renunță la o avere pentru a deveni selecționerul Germaniei

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) i-ar fi găsit un înlocuitor lui Hansi Flick (58 ani) pentru postul de selecţioner al echipei naţionale.

Nemții l-au ales pe Julian Nagelsmann (36 ani), care ar fi făcut un efort uriaș pentru a deveni selecționerul DFB. Potrivit Bild, antrenorul ar urma să renunțe la 16 milioane de euro și să aibă un salariu de doar 4 milioane de euro.

Motivul? Tehnicianul este încă sub contract cu bavarezii, chiar dacă a fost demis în luna martie a acestui an. Pentru a îl numi în funcție, nemții erau nevoiți să îi achite clauza de reziliere care ajungea la 20 de milioane de euro. Astfel, în cazul în care antrenorul a renunțat de bună voie la clauză, Federaţia Germană de Fotbal îl va aduce liber de contract.

"Federația Germană de Fotbal aproape a ajuns la o înțelegere cu Julian Nagelsmann pentru funcția de selecționer. Detaliile despre salariu încă se discută, iar Bayern este gata să îi încheie definitic contractul.", a anunțat și jurnalistul Fabrizio Romano pe Twitter.

Campioana mondială din 2014 a disputat doar meciuri de verificare în ultimele luni, pentru că este gazda turneului final al Campionatului European din vara anului viitor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: