image
Sursa foto: captură

Peste o mie de locuitori din capitală se plâng că plătesc facturi exagerate pentru întreținerea blocului

Pe o stradă din Chișinău stă gata să izbucnească un scandal de proporții. Peste o mie de oameni, care stau într-un complex locativ, se plâng că plătesc facturi exagerate pentru întreținere, iar vinovați ar fi managerii blocurilor. Oamenii cer demisia in corpore a acestora, afirmând că asociația locatarilor trebuie să fie condusă de o persoană integră. De cealaltă parte, reprezentanta administrației spune că reclamanții au aproape două milioane de lei datorii pentru diverse servicii.

Locatarii unui complex de pe strada Nicolae Testemițanu spun că în fiecare lună primesc facturi cu sume dubioase - fie pentru telefonul mobil al asociației, servicii bancare sau pentru cele poștale. Oamenii sunt mai mult indignați de faptul că nimeni nu-i anunță despre aceste cheltuieli.

Această femeie s-a arătat indignată că oamenii nu au fost anunțați în prealabil despre adunarea locatarilor. Ea spune că a aflat despre eveniment de pe rețelele de socializare, iar scrisoarea de informare a venit acasă la trei zile după întrunire.

Am încercat să obținem o reacție de la administrația asociației, însă timp de trei zile nimeni nu se afla la sediul acesteia. Într-un final, am găsit-o pe femeia de serviciu, care ne-a spus că administratorul este plecat la Apă-Canal. La telefon i-a comunicat că a venit televiziunea și acesta ne-a cerut un număr de contact. Peste o jumătate de oră, ne-a sunat o femeie, care nu a vrut să se prezinte, dar ne-a spus că problema este de altă natură.

Aceeași femeie ne-a spus că oamenii au fost anunțați cu 10 zile înainte despre adunarea locatarilor.

În cele din urmă, am primit asigurări că ni se vor pune la dispoziție toate documentele care se referă la conflictul de pe strada Nicolae Testemițanu. Urmăriți edițiile noastre informative.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: