Locatarii unui complex de pe strada Nicolae Testemițanu spun că în fiecare lună primesc facturi cu sume dubioase - fie pentru telefonul mobil al asociației, servicii bancare sau pentru cele poștale. Oamenii sunt mai mult indignați de faptul că nimeni nu-i anunță despre aceste cheltuieli.

Această femeie s-a arătat indignată că oamenii nu au fost anunțați în prealabil despre adunarea locatarilor. Ea spune că a aflat despre eveniment de pe rețelele de socializare, iar scrisoarea de informare a venit acasă la trei zile după întrunire.

Am încercat să obținem o reacție de la administrația asociației, însă timp de trei zile nimeni nu se afla la sediul acesteia. Într-un final, am găsit-o pe femeia de serviciu, care ne-a spus că administratorul este plecat la Apă-Canal. La telefon i-a comunicat că a venit televiziunea și acesta ne-a cerut un număr de contact. Peste o jumătate de oră, ne-a sunat o femeie, care nu a vrut să se prezinte, dar ne-a spus că problema este de altă natură.

Aceeași femeie ne-a spus că oamenii au fost anunțați cu 10 zile înainte despre adunarea locatarilor.

În cele din urmă, am primit asigurări că ni se vor pune la dispoziție toate documentele care se referă la conflictul de pe strada Nicolae Testemițanu. Urmăriți edițiile noastre informative.