image
Sursa foto: Profimedia

Reacția lui Lampard după ce a văzut că patronul lui Chelsea merge în vestiarul echipei după fiecare meci

Chelsea nu traversează un moment bun, iar patronul Todd Boehly a decis să meargă în vestiarul echipei după fiecare partidă, pentru a vedea care este starea jucătorilor și pentru a le ridica moralul.

Înaintea meciului cu Real Madrid, Lampard a fost întrebat dacă este deranjat de ceea ce face proprietarul clubului, iar antrenorul lui Chelsea a avut o opinie fermă. Tehnicianul a spus că nu este deloc deranjat de ceea ce face Boehly și consideră că acest lucru nu face altceva decât să aibă un impact pozitiv asupra jucătorilor.

"Sunt confortabil cu asta. Înainte erau câteva critici pentru fostul patron că nu venea și nu era prin preajmă, ceea ce nu era mereu adevărat, sincer să fiu. Țin minte momentele de pe vremea când eram jucător când patronii veneau la vestiare.

S-a întâmplat prima oară la Chelsea și nu se mai întâmplase până atunci. Țin minte că eram fericit că puteam să batem palma cu ei, să îi ascultăm și să îi simțim. Nu cred că este un lucru rău în ceea ce privește identitatea clubului și direcția sa.

Eu nu am o problemă cu asta. Am lucrurile mele pe care vreau să le spun după un meci. Dacă un patron vrea să fie pozitiv și vrea să vorbească cu jucătorii, atunci poate face asta. Cum a spus și Kepa, poate fi un lucru obișnuit în ziua de azi. De fapt, asta arată pasiune și îmi place asta", a spus Frank Lampard, potrivit Sky Sports.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: