image
Sursa foto: privesc.eu

Andrei Năstase, despre uniforma purtată la ședința Guvernului: „Am purtat-o în semn de respect față de colegii mei din MAI”

„Am purtat-o în semn de respect față de colegii mei din MAI, respectiv din subdiviziuni, față de cei ce-și fac cu demnitate datoria față de oameni și țară. Este o uniformă mai specială, primită în dar de ziua mea de la colegi”, a comentat ministrul Afacerilor Interne faptul că a purtat o uniformă la ședința de ieri a Guvernului.

„Lupta împotriva contrabandei și a schemelor se intensifică. După arestările din ultimile zile am propus o nouă abordare în combaterea traficului ilicit de alcool etilic din RM în Ucraina – fenomen ce prejudiciază grav imaginea țării noastre, dar și bugetul de stat. Urmărim introducerea posturilor fiscale chiar nemijlocit la producătorii de alcool etilic, astfel încât Serviciul Fiscal de Stat să poată preveni și depista cazuri de încălcări ale regimului fiscal, dar și de contrabandă, chiar de la sursă. Această măsură le va complementa pe cele adoptate la nivelul frontierei de stat. Tot în ședința Guvernului a fost adoptat noul model pentru permisele de conducere. Noul format adaptează reglementările din Republica Moldova la standardele internaționale și nu va implica niciun fel de costuri suplimentare pentru cetățeni. Permisele actuale își vor păstra valabilitatea până la data expirării”, a menționat ministrul, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Pe cârcotași i-a interesat însă altceva, scrie Andrei Năstase.

„Că am purtat azi o uniformă specială. Am purtat-o în semn de respect față de colegii mei din MAI, respectiv din subdiviziuni, față de cei ce-și fac cu demnitate datoria față de oameni și țară. Este o uniformă mai specială, primită în dar de ziua mea de la colegi, și nu reprezintă o structură anume, ci legătura dintre ministru și cei care, la firul ierbii, ne asigură siguranța, liniștea și salvează vieți omenești. Uniforma simbolizează efortul celor care în fiecare zi sunt în serviciul public, indiferent de oră, condiții meteo sau sărbători”, a punctat ministrul de Interne.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: