image
Sursa foto: Rossia 1

Imagini halucinante la un post TV din Rusia: Un băiețel care și-a pierdut tatăl în război, recompensat cu smartwatch / VIDEO

Imagini halucinante transmise de o televiziune din Rusia. Un băiețel de numai șase ani, care și-a pierdut tatăl în război, a fost recompensat cu un smartwatch și o mașinuță de poliție.

În timpul reportajului, se subliniază drama prin care a trecut familia băiatului, după ce și-a pierdut tatăl. Mama băiețelului a rămas singură cu patru copii de crescut (băiatul de 6 ani și încă trei frați, cel mai mic având doar două luni).

„Visurile se împlinesc de Anul Nou. Saveli Trokai, un copil în vârstă de 6 ani din Kostroma, știe sigur asta. Băiatul, al cărui tată a murit în „operațiunea militară specială”, a scris o scrisoare pentru ”Pomul Dorințelor” al poliției. Directorul unuia dintre departamentele din cadrul Ministerului de Interne a citit scrisoarea sa și a trimis un cadou la Kostroma pentru Saveli”, începe reportajul difuzat de Rossia 1.

Modul în care se încheie reportajul difuzat de canalul Rossia 1 este absolut halucinant. Întrebat ce vrea să se facă atunci când va crește mare, copilul ar fi răspuns că vrea să fie soldat, potrivit propagandei ruse.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: