image
Sursa foto: jurnal.md

Maia Sandu, la Summitul EPC: „Rusia încearcă să împiedice integrarea R. Moldova în UE, dar avem prieteni puternici” // VIDEO

Liderii europeni trebuie să facă un efort comun mai mare ca să-și protejeze statele de propaganda rusă, de bani ilegali veniți din Rusia și de orice încercare de destabilizare a democrațiilor. Declarația a fost făcută de președinta Maia Sandu, la Summitul Comunității Politice Europene, care are loc astăzi la Granada, Spania.

jurnal.md

„Rusia în continuare încearcă să atace procesul democratic din R. Moldova și să împiedice integrarea europeană a RM. Dar avem prieteni puternici, inclusiv astăzi, aici, voi face un apel către lideri ca să luptăm împotriva dezinformării, propagandei și a celor care sunt folosiți de Rusia ca să submineze democrațiile. Avem alegeri în R. Moldova în noiembrie, alte state din regiune la fel au alegeri și se confruntă cu aceeași problemă - interferența Rusiei. De aceea cred că trebuie să facem un efort comun mai mare ca să ne protejăm democrațiile de dezinformare, de bani ilegali veniți din Rusia și de orice încercare de destabilizare. Vom adopta toate măsurile necesare pentru a ne proteja. În același timp, suntem angajați să construim democrație, am demonstrat acest lucru și vom reuși și să construim democrația, și să ne protejăm țara și cetățenii”, a declarat Maia Sandu.

jurnal.mdjurnal.md
jurnal.mdjurnal.md
jurnal.mdjurnal.md
jurnal.mdjurnal.md
jurnal.mdjurnal.md
jurnal.mdjurnal.md
jurnal.mdjurnal.md
jurnal.mdjurnal.md
jurnal.mdjurnal.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: