image
Sursa foto: Getty Images

„Telenovela” Benzema s-a încheiat! L'Equipe a făcut anunțul

Karim Benzema a fost blocat de un ciclon în Insulele Mauritius, unde se afla în vacanţă, și a ratat astfel reunirea celor de la Al-Ittihad.

Ulterior, presa internațională a scris despre o "ruptură" între el și conducerea clubului, dar și despre posibilă plecare a atacantului de 36 de ani, care este dorit de Chelsea și Manchester United.

Celebrul cotidian francez L'Equipe a dat verdictul în "telenovela" Benzema: fotbalistul va reveni la antrenamentele lui Al-Ittihad și va continua în Arabia Saudită.

La 3 săptămâni de când a plecat în vacanță, Karim Benzema este determinat să schimbe lucrurile la gruparea saudită, după o perioadă nefastă în care a fost criticat în dese rânduri.

"Întors în sfârșit în Arabia Saudită, Balonul de Aur din 2022 va relua vineri antrenamentele cu Al Ittihad, la Jeddah. Unde va sta în acest sezon. Apropiații lui au confirmat că el va rămâne 100% la Al-Ittihad în iarna aceasta.", scrie cotidianul L'Equipe.

Fotbalistul francez s-a despărţit anul trecut de Real Madrid şi semnat cu Al-Itthiad, care l-a atras in Arabia Saudită cu un salariu impresionant, estimat la 200 de milioane de euro pe sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: