image
Sursa foto: Getty Images

Suma imensă luată de McGregor în meciul în care şi-a rupt piciorul. E de 5 ori mai mare decât a adversarului Dustin Poirier

Conor McGregor şi-a rupt piciorul în meciul cu Dustin Poirier, la UFC 264, pe 10 iulie, însă are şi motive să zâmbească. Suma încasată de irlandez este una imensă şi a fost scoasă la iveală la câteva zile după meci.

Potrivit MMA Salaries, McGregor (33 de ani) şi-a rotunjit conturile cu 23,011 milioane de dolari (19,536 milioane de euro).

Din aceşti bani, McGregor avea garantată o bursă de meci de 5,83 milioane de euro, iar restul sumei reprezintă bonusul din pay-per-view. Suma este cu adevărat imensă dacă avem în vedere că evenimentul UFC 264 a fost pe locul 2 all time la numărul de încasări din pay per view.

Suma este însă mică în comparaţie cu cea încasată la meciul cu marele Floyd Mayweather, pe 28 august 2017, când a pierdut prin KO tehnic în runda a zecea. Atunci a luat 130 de milioane de dolari.

De cealaltă parte, adversarul său, Dustin Poirier, a primit suma totală de 5,121 de milioane de dolari (4,34 milioane de euro), din care bonusul pay-per-view reprezintă 3,05 milioane de euro.

Conor McGregor a fot lovit de ghinion chiar în prima repriză a meciului cu Dustin Poirier. După ce a trimis un low-kick cu stângul, irlandezul s-a prăbuşit la pământ, iar pe imagini se vede cum piciorul i se îndoaie, pur şi simplu, mai sus de gleznă.

Conor McGregor a suferit o ruptură parţială de tibie şi va trebui să stea departe de cuşcă tot anul. Cel puţin aşa îi recomandă medicii.

McGregor şi Poirier au luptat pentru a treia oară. Irlandezul a câştigat prima dispută prin KO Tehnic, iar Poirier le-a câştigat pe următoarele două prin KO.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: