image
Sursa foto: digisport.ro

Cât noroc: A greșit pariul la meciul Roma - Barcelona și a câștigat peste 42.000 de euro

Un parior care și-a greșit biletul a dat lovitura, fără să se aștepte. Norocosul a vrut să mizeze pe victoria Barcelonei, dar a ales semnul greșit, iar când și-a dat seama a fost prea târziu să anuleze biletul.

A mizat 1.000 de dolari pe biletul cu 5 evenimente, iar eroarea i-a adus un câștig de peste 52.500 de dolari (peste 42.000 de euro).

Pariorul a avut, în total, 5 evenimente simple pe biletul pus la o casă de pariuri din Jamaica: victoria oaspeților la Burton - Hull, victoria gazdelor la Bristol City - Birmingham, victoria gazdelor la QPR - Sheffield Wednesday, victoria gazdelor la Blackpool - Northampton și victoria gazdelor la Roma - Barcelona, anunță digisport.ro.

Ultimul eveniment de pe bilet a avut și cea mai mare cotă (4,75), dar pariorul și-a dat seama prea târziu că nu mizase ceea ce-și dorise. Când s-a dus să anuleze pariul, era prea târziu și nu se mai putea face nimic.

În cele din urmă, avea să se dovedească o greșeală cât se poate de norocoasă. Roma a câștigat cu 3-0, iar celelalte 4 evenimente au ieșit așa cum anticipase. Pariul de 1.000 de dolari i-a adus norocosului parior un câștig de 52.623 de dolari (42.439 de euro).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: