image
Sursa foto: Profimedia

Avem tabloul complet al semifinalelor UEFA Champions League! Când se joacă meciurile și premiile puse în joc

Faza sferturilor de finală din UEFA Champions League a ajuns la final. Borussia Dortmund, PSG, Bayern Munchen și Real Madrid sunt cele patru semifinaliste.

Borussia Dortmund a eliminat-o pe Atletico Madrid, scor general 5-4, PSG a ajuns în semifinale după ce a trecut de FC Barcelona, 6-4, Bayern a câștigat cu Arsenal, 3-2, iar Real Madrid a învins-o pe Manchester City, 4-4 (4-3 după loviturile de departajare).

Pentru un loc în finală, Borussia Dortmund joacă împotriva lui PSG. Pe cealaltă jumătate de tablou, se înfruntă Bayern Munchen și Real Madrid.

Manșele tur ale semifinalelor UEFA Champions League se joacă pe 30 aprilie și pe 1 mai. Jocurile decisive pentru calificarea în finală sunt programate o săptămână mai târziu, pe 7 și 8 mai.

Borussia Dortmund va juca acasă primul meci din semifinala cu PSG, în timp ce, în cealaltă semifinală, gazda meciului tur va fi Bayern Munchen.

Cele două câștigătoare ale semifinalelor se vor înfrunta în marea finală de la Londra, care se dispută pe 1 iunie.

Cele patru finaliste au asigurate câte un cec de la UEFA în valoare de 12.5 milioane de euro.

Echipa care pierde finala se va alege cu 15.5 milioane de euro, în timp ce marea câștigătoare primește 20 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: