image
Sursa foto: Profimedia

Conducerea lui Bayern Munchen a dezvăluit cât a plătit, de fapt, pentru transferul lui Harry Kane

Harry Kane (30 de ani) a părăsit-o în această vară pe Tottenham pentru a semna cu Bayern Munchen, formație la care a impresionat deja după ce a marcat nouă goluri și a contribuit cu patru pase decisive în doar opt partide.

Când transferul britanicului a fost oficializat, s-a vehiculat că bavarezii au plătit 110 milioane de euro pentru Kane, însă președintele lui Bayern Munchen susține că suma a fost, de fapt, mult mai mică.

Herbert Hainer a declarat recent că Bayern Munchen a plătit o sumă mult mai mică pentru atacant.

”Harry Kane nu a costat mai mult de 100 de milioane de euro, în cazul în care nu vom câștiga anumite trofee. Dacă excludem și bonusurile, suma este sub o sută de milioane de euro”, a declarat Herbert Hainer, potrivit Goal.

În urmă cu câteva săptămâni, Daniel Levy, patronul de la Tottenham, declara că în contractul fotbalistului cu Bayern Munchen există o clauză de răscumpărare, în cazul în care Harry Kane va dori să revină în Premier League.

Apropiații jucătorului susțin însă că reîntoarcerea lui Kane la Tottenham are șanse aproape nule de realizare. Cel puțin nu câtă vreme Daniel Levy va continua să conducă clubul londonez.

Kane a fost lăsat foarte greu să plece la la Tottenham. De altfel, Levy a respins nu mai puțin de patru oferte făcute de Bayern, situație care l-a exasperat pe fotbalist. Se pare chiar că Harry Kane s-a supărat foarte rău în momentul în care Levy a contestat anumite părți de contract asupra cărora atât Bayern, cât și fotbalistul știau că au fost agreate.

Acesta din urmă ar fi motivul pentru care Kane nu a ajuns la Munchen în ziua stabilită inițial pentru că actele erau în suspensie.

Apoi, ce l-a deranjat rău a fost interzicerea sa în cantonamentul lui Tottenham, la antrenament, pe motiv că a fost deja cedat la Bayern, susțin cei la dailymail.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: