image
Sursa foto: Profimedia

Victor Osimhen este îndemnat să aleagă MLS, după ce Napoli a anunțat că este transferabil

Victor Osimhen (24 de ani) a intrat în dizgrația lui Napoli, iar campioana din Serie A vrea să îl vândă pe nigerian.

Napoli a primit o ofertă din partea lui Al-Hilal pentru Osimhen în această vară, dar a refuzat-o. Nigerianul mai are contract cu clubul italian până în 2025.

Campioana Italiei a dorit să își păstreze atacantul, după ce a cucerit titlul din Serie A în sezonul precedent. Totuși, Osimhen se află pe lista jucătorilor transferabili pentru că a acuzat-o pe Napoli de rasism.

Mario Balotelli a fost rugat de Emiliano Viviano, într-un interviu pe platforma Twitch, să aleagă între MLS și Saudi Pro League. Fostul atacant italian a susținut că ar alege America dacă ar avea condiții să facă performanță. ”Dacă aș avea aceleași condiții, aș merge la MLS.”.

Arabia Saudită a atras tot mai mulți fotbaliști de renume, printre care se numără Cristiano Ronaldo, Karim Benzema și Neymar Jr. Osimhen consideră că decizia atacantului lui Al-Nassr i-a convins și pe alți fotbaliști să aleagă Saudi Pro League.

”Încearcă să-și dezvolte campionatul, ceea ce este bine. Unul dintre cei mai buni din toate timpurile (n.r. Cristiano Ronaldo) a mers acolo. Datorită influenței sale ei au atras mulți jucători talentați.

Pentru pentru mine, este foarte bine. Încearcă să-și transforme liga într-una dintre cele mai bune. Pentru mine fac ceva uimitor.”, a declarat Osimhen în trecut, potrivit Goal.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: