image
Sursa foto: Profimedia

Știm semifinalele UEFA Europa League: AC Milan și Liverpool au fost eliminate!

După ce am aflat că în UEFA Champions League vom avea semifinalele Borussia Dortmund - PSG și Bayern Munchen - Real Madrid, joi seară le-am cunoscut și pe cele din Europa League, respectiv Conference League.

Liverpool nu a reușit ”remontada” împotriva celor de la Atalanta. ”Cormoranii” s-au impus doar cu 1-0, prin reușita semnată de Salah, și au fost eliminați, după ce au fost învinși pe Anfield cu scorul de 3-0.

După ce a câștigat manșa tur de pe San Siro, AS Roma a câștigat și disputa de Stadio Olimpico, scor 2-1, și s- calificat în semifinalele competiției, unde va da peste Bayer Leverkusen.

”Farmaciștii” au început slab partida cu englezii de la West Ham, dar au revenit pe final și au egalat prin Frimpong. Astfel, echipa condusă de Xabi Alonso își menține seria de invincibilitate.

După ce a pierdut meciul tur, scor 2-3, Marseille a trimis partida în prelungiri, întrucât a reușit să triumfe în timpul regulamentar, scor 1-0 în fața celor de la Benfica. La penalty-uri, francezii au avut câștig de cauza și s-au impus, scor 4-2. Din tabăra portughezilor au ratat Di Maria și Antonio Silva, în timp ce formația franceză a marcat toate penalty-urile executate.

Așadar, în semifinalele competiției vom avea duelurile dintre AS Roma și Bayer Leverkusen, respectiv Atalanta și Marseille. Meciul tur se va disputa pe 2 mai, iar returul la o săptămână distanță, pe 9.

Atalanta - Liverpool 0-1 (Salah 5')

AS Roma - AC Milan 2-1 (Gianluca Mancini 12', Dybala 22' / Gabbia 86')

Olympique Marseille - Benfica Lisabona 1-0 (4-2 d.l.d) (Moumbagna 79')

West Ham United - Bayer Leverkusen 1-1 (Antonio 14' / Frimpong 89')

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: