image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Căutați de Poliție: Un indivit a furat, iar altul a luat credit cu un buletin de identitate care nu-i aparține

Indivizii care apar în imagini sunt căutați de Poliție, fiind suspectați de furt şi escrocherie.

Primul individ care apare în imagini este suspectat că în timp ce se afla în incinta unei bănci din sectorul Râșcani, a sustras suma de  2.230 de lei, bani care au fost lăsați fără supraveghere de o tânără în vârstă de 29 de ani.

Ulterior tânăra când s-a întors banii nu mai erau. Pentru fapta comisă el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 32.500  de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la până ani.

politiacapitalei.mdpolitiacapitalei.md

Al doilea individ din imagine este căutat pentru comiterea unei escrocherii. Individul cu buletin de identitate ce nu-i aparține, care a fost pierdut de victimă un tânăr în vârstă de 25 de ani, s-a prezentat la o companie de microfinanţare, unde cu bună știință și ducerea în eroare a beneficiat de un împrumut în sumă de 2000 de lei. În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru escrocherie, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de până la 42.500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la trei ani.

Totodată persoanele care e-au recunoscut, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de contact: 069094075

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: