image
Sursa foto: Profimedia

Sergio Ramos, refuzat de unde se aștepta mai puțin! Clubul care nici măcar n-a vrut să audă de revenirea sa

Sergio Ramos (37 de ani) a rămas liber de contract în perioada de mercato a verii, după ce s-a despărțit de PSG, club care nu a mai dorit să îi ofere un nou contract.

Aflat pe final de carieră, fundașul central ar fi vrut să "închidă cercul" și să se transfere la Sevilla, echipă la care și-a petrecut junioratul. Andaluzii l-au promovat la seniori în 2004, iar după doar un an l-au vândut la Real Madrid, pentru 27 de milioane de euro.

Chiar dacă Sevilla nu ar fi trebuit să plătească o sumă de transfer, iar Ramos era dispus să își reducă pretențiile salariale, andaluzii au decis să nu îi acorde revenirea la echipă. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele clubului, Jose Maria del Nido Carrasco.

"În prezent, Sergio Ramos nu e o opțiune pentru Sevilla. Am o relație bună cu el, a un jucător magnific și s-a format la academia noastră, dar nu există nimic între el și Sevilla", a spus Carrasco, potrivit Marca.

Fotbalistul spaniol a fost abordat zilele trecute de Inter Miami, acolo unde ar putea evolua din nou alături de Leo Messi, după perioada petrecută de cei doi la PSG.

Pe lângă propunerea din MLS, Ramos mai are oferte și din partea a două cluburi din Arabia Saudită, anunță Fabrizio Romano.

Cu toate acestea, fotbalistul nu s-a decis încă unde va evolua și urmează să ia o hotărâre finală împreună cu familia sa în următoarele săptămâni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: