image
Sursa foto: iutecredit.md

iute Moldova lansează E-Shopping Week - o săptămână de Reduceri excepționale și Cashback generos pentru cumpărături online

iute Moldova, liderul inovator în soluții financiare din Republica Moldova, anunță lansarea campaniei "E-Shopping Week". Această inițiativă unică, care va avea loc între 4 -10 martie 2024, oferă clienților o oportunitate extraordinară de a beneficia de reduceri garantate și cashback atractiv la orice cumpărătură online.

REDUCERE + CASHBACK (bani cash) + RATE cu 0%

Așa ceva nu ai mai văzut!

Pe parcursul "E-Shopping Week", toți clienții care aleg să cumpere în rate cu 0% dobândă de la o rețea selectă de parteneri iute vor avea acces la reduceri generoase. Mai mult, clienții vor primi un cashback de 200 lei la orice cumpărătură online efectuată.

Pentru a descoperi ofertele exclusiviste și rețeaua de parteneri, accesează AICI. Doar 7 zile, începând de azi - nu rata cele mai bune prețuri!

Campania include o colaborare cu 13 magazine partenere, oferind o varietate de produse de la branduri de renume internațional. Printre acestea, clienții vor găsi oferte speciale cu reduceri de până la 50% pentru astfel de produse ca:

1. iPhone 15 Pro Max

2. iPhone 14

3. Dyson Supersonic

4. Ceas inteligent cu GPS Venu 3 și Ceas inteligent Lily 2

5. Aspirator Roborock

6. Smart TV

7. Trambulină

8. Uscător perie Dyson

9. Bloc Gaming

10. Adidași sport

11. Pantofi casual

12. Utilaj zootehnic

13. Masă de machiaj

În contextul tendinței actuale spre digitalizare, compania iute Moldova, prin intermediul campaniei "E-Shopping Week", încurajează cumpărăturile online, oferind o experiență de shopping confortabilă și sigură, direct din confortul casei. Această inițiativă subliniază angajamentul iute Moldova pentru o abordare modernă și accesibilă a serviciilor financiare.

Detaliile campaniei aflați în Regulamentul campaniei.

Despre iute Moldova

Compania iute Moldova este parte a Estonian Fintech prezentă în patru țări europene: Moldova, Albania, Macedonia și Bulgaria. iute, cea mai rapidă instituție de creditare nebancară din Republica Moldova, este prima companie de microfinanțare ce pune la dispoziția clienților o rețea de bancomate cardless, precum și posibilitatea de asigurare a creditelor în caz de accident. Strategia reputațională și de suport clienți iute a fost și rămâne a fi concentrată pe digitalizarea tuturor serviciilor oferite, cea mai rapidă metodă de creditare în condiții personalizate fiind aplicația mobilă Myiute. Dincolo de activitățile de finanțare, iute Moldova este implicată activ în dezvoltarea comunității prin activități de caritate și suport civic.

Noutăţile partenerilor

comentarii: