image
Sursa foto: Profimedia

Juventus i-a găsit un înlocuitor pe măsură lui Angel Di Maria

Angel Di Maria (35 de ani) este pe cale să plece de la Juventus, după doar un an petrecut în componența echipei conduse de Massimiliano Allegri.

Campionul mondial a ajuns în vara anului trecut la Torino, după ce nu și-a mai prelungit contractul cu Paris Saint-Germain.

Di Maria nu și-ar mai dori să continue la Juventus, iar oficialii torinezilor caută deja un înlocuitor pentru fotbalistul argentinian.

Potrivit celor de la Calciomercatweb, ”Bătrâna Doamnă” este convinsă că Ferran Torres (23 de ani) îl poate face uitat pe campionul mondial.

Sursa citată dezvăluie că Barcelona ar fi de acord cu cedarea fotbalistului spaniol, însă doar dacă Juventus va face o ofertă care să se apropie de 55 de milioane de euro, sume pentru care jucătorul a ajuns pe Camp Nou de la Manchester City.

Totuși, formația italiană va avea de concurat cu echipe precum Atletico Madrid, Arsenal și Inter pentru semnătura lui Ferran Torres.

Conform presei spaniole, dacă Messi ar semna cu Barcelona, primul transfer pe care l-ar cere la echipă ar fi Di Maria.

Cei doi au dat dovadă ani la rând de o conexiune specială pe teren atunci când au îmbrăcat tricoul Argentinei, actuala campioană mondială.

În plus, atacantul a dovedit în ediția actuală că poate juca la cel mai înalt nivel chiar și la 35 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: