image
Sursa foto: Profimedia

Cu un contract de 400 de milioane € pe masă, Leo Messi s-a decis în două zile

Leo Messi (35 de ani) își va încheia aventura la PSG în această vară, după doi ani petrecuți la gruparea pariziană.

Campionul mondial se află în conflict cu șefii clubului parizian, după ce a fost suspendat pentru că a mers în Arabia Saudită, deși nu a primit acceptul grupării de la Paris.

Arabii de la Al-Hilal i-au făcut o propunere de nerefuzat lui Messi, în timpul vizitei din această săptămână: un salariu de 400 de milioane de euro pe an!

Forbes, care citează Onda Cero, anunță că septuplul câștigător al Balonului de Aur s-a decis: va mai juca un sezon la Barcelona, echipa la care a scris istorie, după care va merge în Arabia Saudită, la Al-Hilal.

De asemenea, veteranii Sergio Busquets și Jordi Alba îl vor urma pe Leo Messi în Arabia Saudită, acolo unde Cristiano Ronaldo a ajuns deja în această iarnă, la Al-Nassr.

Un factor extrem de important în luarea acestei decizii a fost soția lui Leo Messi, Antonela Roccuzzo, care a insistat ca starul argentinian să mai evolueze un an la echipa sa de suflet.

Așadar, în vara lui 2024, Lionel Messi va deveni cel mai bine plătit sportiv al planetei: va semna cu Al-Hilal, pentru 400 de milioane de euro pe an.

PSG a decis să nu-i activeze clauza de prelugire a contractului lui Leo Messi (35 de ani), astfel că starul argentinian va pleca de la gruparea pariziană în vară, scrie L'Equipe.

În contractul pe doi ani semnat de Leo Messi cu PSG în 2021, când argentinianul a ajuns pe Parc des Princes, figurează o opţiune pentru un sezon suplimentar, pe care oficialii clubului parizian au decis să nu o mai activeze, scrie sursa citată.

Septuplul câștigător al Balonului de Aur a fost suspendat de PSG pentru două săptămâni, pentru că a plecat în Arabia Saudită, deși trebuia să participe la antrenamentul echipei sale, după eşecul suferit pe teren propriu în faţa lui Lorient (1-3).

Starul argentinian are interdicţia de a juca și de a se antrena alături de colegii săi de la PSG. De asemenea, Leo Messi a fost și amendat și nu va primi salariul pe cele două săptămâni de suspendare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: