image
Sursa foto: Getty Images

Conor McGregor nu renunță la fotbal! Către ce club din Europa își îndreaptă atenția luptătorul după Manchester United

Conor McGregor a făcut recent un anunț șocant, atunci când a declarat pe rețelele de socializare că ar vrea să cumpere Manchester United. Cu toate acestea, acest lucru nu s-a concretizat.

Totuși, irlandezul nu renunță la ideea de a prelua o parte din acțiunile unui club european și a dezvăluit o altă echipă care i-a atras atenția.

Luptătorul irlandez a organizat o ședință de întrebări și răspunsuri cu fanii săi. Unul dintre ei l-a întrebat pe starul UFC-ului dacă a vorbit serios atunci când a susținut că vrea să cumpere clubul Manchester United.

Răspunsul lui Conor McGregor nu s-a lăsat așteptat. Irlandezul a dezvăluit că ar dori să cumpere o parte din acțiunile clubului Celtic și a făcut chiar și primii pași în această direcție. Luptătorul spune că a purtat o discuție cu Dermot Desmond, acționarul majoritar al clubului din Scoția.

”Sincer, am purtat o discuție în privința clubului Celtic. Să cumpăr niște acțiuni de la Dermot Desmond. Cu siguranță, sunt interesat să cumpăr o echipă la un moment dat.

Atât Celtic, cât și Manchester United sunt echipe care îmi plac foarte mult. Sunt deschis. Cred că pot realiza lucruri mărețe la un club”, a scris Conor McGregor pe rețelele de socializare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: