image
Sursa foto: Captură // Poliția RM

VIDEO // Șapte tineri ar fi furat 31 de telefoane din magazine din Ialoveni și Chișinău; Prejudiciul – 350 de mii de lei

Șapte tineri, printre care doi minori, sunt suspectați că au jefuit, în perioada ianuarie-februarie, magazine de telefoane din Ialoveni și Chișinău. Aceștia riscă până la șase ani de închisoare, potrivit Poliției.

Indivizii au sustras 31 de telefoane mobile și două tablete. Suma prejudiciului cauzat a fost estimată la 350 000 de lei.

Aceștia intrau în magazine pe timp de noapte, prin deteriorarea ușii de la intrare. Acțiunile indivizilor au fost surprinse de camerele de supraveghere. Bănuiții sunt originari din Criuleni, Ungheni și Rezina.

Polițiștii, sub conducerea procurorilor Procuraturii Ialoveni, au efectuat o percheziție pe o adresă unde se aflau suspecții, de unde au ridicat o parte din telefoanele furate.

Cinci dintre suspecți au fost reținuți pentru 72 de ore și sunt cercetați penal pentru furt.

Poliția spune că au fost acumulate probe concludente ce demonstrează complicitatea suspecților în comiterea furturilor. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 2 la 6 ani.

Oamenii legii întreprind acțiuni pentru stabilirea complicității suspecților și în alte cazuri comise pe teritoriul țării.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: