image
Sursa foto: victoriabank.md

Victoriabank anunță lansarea promoției „SALUT Toamna - Trăiește viața din plin!” pentru utilizatorii cardului SALUT

Victoriabank anunță lansarea celei mai așteptate promoții pentru toți posesorii de card SALUT, atât cei existenți, cât și pentru cei care urmează să își deschidă un card SALUT în perioada promoției. „SALUT Toamna - Trăiește viața din plin!” campania promoțională care se desfășoară între 1 octombrie și 30 noiembrie 2023 și le oferă utilizatorilor cardului SALUT șansa de a câștiga premii incredibile pentru fiecare achitare de minimum 100 MDL la comercianți, atât online, cât și offline.

Cu toții ne pregătim pentru sezonul toamnei, iar Victoriabank vă încurajează să trăiți viața din plin și să profitați de această oportunitate unică de a vă bucura de toate beneficiile cardului SALUT. Acesta se obține gratuit. Oferă bonus lunar de 50 MDL pentru achitările de minimum 3.000 MDL în luna respectivă și are P2P gratuit către oricare card bancar din țară, chiar dacă este emis de către o altă bancă.

Ce trebuie să știți despre promoția „SALUT Toamna - Trăiește viața din plin!”

Perioada promoției: 1 octombrie – 30 noiembrie 2023.

Participanții: toți utilizatorii cardului SALUT, inclusiv cei existenți și cei noi care își deschid cardul în perioada promoției.

Cum puteți participa: efectuați tranzacții cu cardul SALUT în valoare de cel puțin 100 MDL la oricare comerciant atât online, cât și offline, pentru a vă înscrie automat în tombola de premii.

Premii la fiecare 2 săptămâni: se vor desemna câte 4 câștigători pentru premiul cameră action GoPro11 și 6 câștigători pentru premiul rucsac Samsonite.

Marele premiu lunar: fiecare lună, un norocos câștigător va avea ocazia de a se bucura de o călătorie de vis în Dubai.

Total fondul de premii: 16 unități cameră action GoPro11, 24 unități rucsacuri Samsonite și 2 călătorii în Dubai pentru două persoane.

Pentru a deveni unul dintre norocoșii câștigători ai promoției „SALUT Toamna – Trăiește viața din plin!”, vă puteți deschide cardul SALUT gratuit la oricare unitate Victoriabank sau direct din aplicația VB24 și să începeți a efectua tranzacții. Cu cât efectuați mai multe achitări cu cardul SALUT, cu atât mai mari sunt șansele de a câștiga! #CuPoftăDeSUPERpromoție

Pentru mai multe informații și detalii despre promoție accesează link-ul: https://victoriabank.info/SALUT-Toamna

Despre Victoriabank:

Victoriabank este una dintre cele mai importante bănci comerciale din Republica Moldova, dedicată oferirii de soluții financiare inovatoare și de încredere clienților săi. Cu o prezență puternică în comunitate și o istorie bogată de succes, Victoriabank este partenerul de încredere al clienților săi în atingerea obiectivelor financiare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: