image
Sursa foto: Instagram

Fiica lui Pele, mesaj emoționant după moartea legendarului fotbalist

Legendarul Pele s-a stins din viață la data de 29 decembrie 2022, la vârsta de 82 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul.

La începutul lunii decembrie, Pele, pe numele său Edson Arantes do Nascimento, nu a mai răspuns la tratament, iar medicii au hotărât să îl transfere în salonul pentru ”îngrijire paliativă” al spitalului Albert Einstein din Sao Paulo.

La puțin timp după ce s-a aflat că fostul mare fotbalist a murit, fiica sa, Kely Nascimento a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

”Tot ceea ce suntem ți se datorează ție! Te iubim la infinit. Odihnește-te în pace”, a scris fiica legendarului fotbalist pe Instagram.

Pele este considerat de mulți specialiști cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor. Născut pe 23 octombrie 1940, legendarul brazilian a debutat la profesioniști la vârsta de 15 ani, în tricoul lui Santos, și, la 16 ani făcea parte deja din echipa națională a Braziliei. A câștigat 21 de trofee cu Santos și este în continuare singurul jucător cu trei Cupe Mondiale în palmares (1958, 1962, 1970).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: