image
Sursa foto: jc.md

Năstase, către Ceban: M-a rugat un profesor să vă întreb rețeta magică a îmbogățirii dvs; Toată viața ați lucrat la stat

În cadrul dezbaterilor de aseară, Andrei Năstase i-a adresat lui Ion Ceban o întrebare simplă și relevantă. Întrebarea, a spus Năstase, aparține, de fapt, unui profesor din Chișinău, aflat în prag de pensionare și care se zbate în sărăcie.

„M-a rugat un profesor să vă întreb: care este rețeta magică a îmbogățirii dumneavoastră? Știm că toată viața ați lucrat la stat”, a spus Andrei Năstase în cadrul dezbaterilor de la Pro TV.

Ion Ceban nu a fost capabil să le spună oamenilor care este rețeta magică a bunăstării lui materiale, deși nu a lucrat nici măcar o zi în afara sistemului bugetar.

În Moldova sunt sute de mii de persoane care au muncit toată viața lor la stat dar, comparativ cu Ceban, candidatul socialist la Primăria Chișinău, resimt cu violență sărăcia din țara noastră. Dar, Ceban nu a răspuns nici de această dată!

La randul său Ion Ceban a continuat cu manipulările utilizate de holdingul lui Plahotniuc în 2016, reanimate și tirajate de socialiști în 2018: privatizarea de către Andrei Năstase a spațiului din cămin, privatizarea de către publicația „Glasul națiunii” a sediului redacției și două cazuri câștigate de Andrei Năstase la CEDO, împotriva regimului comunist și a regimului oligarhic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: