image
Sursa foto: Profimedia

Cum l-a numit Nasser Al-Khelaifi pe Luis Enrique, la câteva minute după victoria lui PSG în fața Barcelonei

"PSG este o echipă în care toată lumea se luptă pentru ceilalţi şi care poate ajunge departe", a spus preşedintele clubului francez, Nasser al-Khelaifi, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

"Este magnific, este un moment istoric, nu este uşor să câştigi aici", a declarat Al-Khelaifi pentru postul Canal+, la doar câteva minute după victoria în faţa Barcelonei.

"Am avut multă încredere înainte de acest meci. Avem o echipă care poate merge departe. La PSG toată lumea este împreună, toţi luptă pentru ceilalţi, toată lumea vrea să câştige", a adăugat Nasser Al-Khelaifi, precizând totodată că Luis Enrique este "cel mai bun antrenor din lume".

"Noi nu jucăm doar pentru Paris, jucăm pentru Franţa, reprezentăm Franţa şi suntem mândri de asta", a conchis preşedintele lui PSG.

PSG s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 4-1 (1-1), marţi seara, în deplasare, în manşa secundă a sferturilor de finală.

PSG s-a impus pe Stadionul Olimpic din Barcelona golurile marcate de Ousmane Dembele (40), Vitinha (54) şi Kylian Mbappe (61 - penalty, 89), iar în semifinale va înfrunta formaţia germană Borussia Dortmund.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: