image
Sursa foto: Nadejda Roșcovanu

FOTOREPORTAJ: Cea de-a XXI-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” și-a deschis ușile

Cea de-a XXI-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” și-a deschis ușile astăzi, 31 ianuarie, la centrul expozițional „Moldexpo”.

Potrivit organizatorilor, la actuala ediție participă circa 350 de antreprenori din toate domeniile economice și din toate regiunile R. Moldova.

Ediția curentă se desfășoară cu genericul „Acasă! Autentic! Autohton!”.

Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului va rambursa 100% din taxa de înregistrare pentru participarea la expoziție și pâna la 50% din costul spațiului expozițional.

În cadrul ediției curente a expoziției „Fabricat în Moldova”, vizitatorii vor putea întâlni circa 45 de companii participante noi din domeniul textil, industrial, alimentar, dar și prestatori de servicii.

La expoziție se preconizează că vor fi peste 60 000 de vizitatori. Printre delegații oficiale de vizitatori străini se vor regăsi reprezentanți din România, Ucraina, Polonia, Italia, Franța, Macedonia de Nord, Turcia și China.

În cadrul programului cultural, cu suportul Primăriei mun. Chișinău, în toate zilele expoziției vor evolua ansamblurile etno-folclorice și artiști autohtoni de muzică ușoară.

SS
SS
SS
SS
SS
SS
SS
SS
SS
SS
SS
SS

Noutăţile partenerilor

comentarii: