image
Sursa foto: Profimedia

Sergio Ramos, mesaj viral după ce i s-a citit pe buze o înjurătură la adresa PSG-ului chiar pe teren, după meciul cu Bayern

PSG a fost eliminată de Bayern Munchen din optimile de finală ale UEFA Champions League, scor general 0-3 (0-1 în tur și 0-2 în manșa secundă).

O nouă dezamăgire pentru conducătorii campioanei Franței, care, în ciuda investițiilor masive, nu-și vor îndeplini visul nici în acest an, acela de a cuceri cel mai important trofeu continental. Eșecul a fost digerat cu greu și de jucătorii celor de la PSG, iar Sergio Ramos (36 de ani) a fost în centrul unei polemici, după un clip video publicat de un post TV din Spania.

Fundașul lui PSG a fost surprins după fluierul final și, citindu-i pe buze, ibericii au susținut că Sergio Ramos ar fi rostit câteva înjurături adresate clubului la care evoluează, în ideea în care îi pare rău că a semnat cu gruparea de pe Parc des Princes.

La scurt timp, a venit și replica lui Ramos, care, în primele trei ore de la publicare, a fost văzută de peste două milioane de persoane și a adunat mai mult de 11 mii de aprecieri. În plus, postarea a fost redistribuită de mii de ori.

”De obicei nu comentez astfel de subiecte, dar nu vreau să recunosc ceva ce nu s-a întâmplat. Nu am spus niciodată 'Paris', ci am scos un sunet de dezamăgire, 'pssss' sau 'pfff', în contextul unei exprimări dure, pe care obișnuim să o folosim în fotbal. Să nu inventăm lucruri, să nu căutăm ceva ce nu există”, a scris fotbalistul pe contul său de Twitter.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: