image
Sursa foto: Profimedia

Marca a făcut anunțul! Zinedine Zidane, contactat de un club URIAȘ al Europei

Zinedine Zidane (51 de ani) este liber de contract din vara anului 2021, atunci când a părăsit-o pe Real Madrid. De altfel, echipa din capitala Spaniei este singura pe care francezul a antrenat-o în cariera sa.

Liverpool, Barcelona și Bayern Munchen sunt cluburi uriașe ale Europei, care rămân fără antrenor în vară. De aceea, Zinedine Zidane rămâne întotdeauna o opțiune de luat în calcul pentru fiecare dintre acestea.

Conform spaniolilor de la Marca, Bayern Munchen îi caută înlocuitor lui Thomas Tuchel, iar nemții l-au contactat pe Zinedine Zidane, care anunța, în urmă cu câteva zile, că vrea să revină pe banca tehnică.

În ultimele zile, conducerea clubului german a luat legătura cu anturajul lui Zidane pentru a afla disponibilitatea acestuia de a reveni în antrenorat, întrucât echipa din Bavaria este interesată de serviciile tehnicianului care a cucerit 3 trofee UEFA Champions League cu Real Madrid.

Chiar dacă s-au vehiculat numele unor antrenori pentru Nagelsmann, Flick și Mourinho, Zidane ar fi favoritul conducerii din Bavaria, potrivit celor de la Marca.

Rămâne de văzut ce decizie va lua Zinedine Zidane. În ultimul timp s-a vehiculat și că ar aștepta EURO, deoarece Didier Deschamps ar putea fi demis în cazul în care Franța are parte de un parcurs dezamăgitor. ”Zizou” a mai așteptat postul de la naționala Franței și în 2022, dar naționala ”Cocoșului Galic” a ajuns până în finala Cupei Mondiale, iar contractul lui Deschamps a fost prelungit.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: