image
Sursa foto: Profimedia

Cine este jucătorul dorit de Liverpool, pentru a-l înlocui pe Mohamed Salah

Mohamed Salah (31 de ani) poate pleca de la Liverpool în perioada de mercato de iarnă, după ce, în vară, de serviciile egipteanului s-au interesat formații din Arabia Saudită.

De aceea, oficialii ”Cormoranilor” au luat în calcul o posibilă plecare a lui Salah de pe Anfield Road și au stabilit ce jucător vor dori să transfere pentru a-l înlocui pe african.

Potrivit celor de la Fichajes, în cazul în care Mohamed Salah o va părăsi pe Liverpool la iarnă, ”Cormoranii” vor dori să forțeze transferul lui Rodrygo (22 de ani), extrema dreaptă a celor de la Real Madrid.

Însă, fotbalistul mai are contract cu echipa din capitala Spaniei până în vara anului 2025, iar orice formație care vrea să obțină transferul lui Rodrygo trebuie să le achite celor de la Real o sumă consistentă.

Brazilianul, adus de madrileni în vara anului 2019 de la Santos (formație din prima ligă din Brazilia) pentru 45 de milioane de euro, a jucat 171 de meciuri pentru formația de pe Santiago Bernabeu în decurs de 5 sezoane. De asemenea, în această perioadă de timp, jucătorul de profil ofensiv a marcat 38 de goluri și a furnizat 32 de pase decisive.

De când a ajuns la Real, brazilianul a fost un titular de bază în garnitura de start a lui Zinedine Zidane (51 de ani) și, mai apoi, a lui Carlo Ancelotti (64 de ani).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: