image
Sursa foto: Profimedia

De trei luni în Germania, Harry Kane a scris deja istorie. Recordul absolut stabilit de englez

Bayern Munchen a învins-o astăzi pe Heidenheim cu scorul de 4-2, într-un meci din etapa a 11-a din Bundesliga.

Bayern a plătit 95 de milioane de euro celor de la Tottenham pentru a-l aduce la Munchen pe Kane, iar englezul nu a dezamăgit. Acesta traversează o formă impresionantă în tricoul bavarezilor, întrucât a reușit să-l depășească în clasamentul golgheterilor pe Serhou Guirrasy, atacantul de la Stuttgart care era cel mai în formă din Europa.

Bayern a câștigat acasă împotriva lui Heidenheim cu scorul de 4-2, iar primele reușite ale gazdelor au fost semnate de Harry Kane, în minutele 14 și 44, ambele din pasele decisive ale lui Leroy Sane.

Primul gol al lui Kane a venit după o incursiune a lui Sane, care i-a pasat în careu englezului, iar acesta a șutat la colțul scurt, fără speranțe pentru portarul oaspeților. În minutul 44, Kane a înscris printr-o lovitură de cap impresionantă.

Astfel, Harry Kane a ajuns pe primul loc în clasamentul golgheterilor din Germania, cu 17 goluri. De asemenea, internaționalul englez a reușit și cinci pase decisive. Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Harry Kane este primul jucător din istoria campionatului Germaniei care a înscris de 17 ori în primele 11 meciuri.

Mai mult, în cele 15 meciuri jucate în toate competițiile, Harry Kane a înscris 19 goluri și a pasat decisiv de șapte ori. Astfel, atacantul englez are un start de sezon mai mult decât impresionant.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: