image
Sursa foto: Profimedia

Prețuri exorbitante! Biletele la ultimul meci al lui Jurgen Klopp la Liverpool, vândute de 408 ori mai scump

Jurgen Klopp (56 de ani) și-a anunțat plecarea de la Liverpool la finalul sezonului, după nouă ani de zile petrecuți pe banca tehnică a ”Cormoranilor”.

În mod normal, biletele la un meci jucat de Liverpool pe Anfield costă în jur de 60 de lire sterline. Numai că, fanii deținători de abonamente profită de plecarea lui Jurgen Klopp și le-au scos la vânzare în schimbul unor sume exorbitante.

Publicația The Mirror, citată de Daily Mail, afirmă că biletele pentru locurile situate chiar în spatele lui Jurgen Klopp au fost scoase la vânzare de fanii lui Liverpool pe site-uri secundare în schimbul unei sume de aproape 25.000 de lire sterline, după adăugarea TVA-ului.

Astfel, suporterii vor trebui să plătească o sumă de 408 ori mai mare pentru a-și lua adio de la antrenorul care a câștigat tot ce se putea pe banca tehnică a ”Cormoranilor”. Chiar și biletele în alte zone ale stadionului sunt scoase la vânzare cu 2000 de lire sterline. Aceste prețuri ar putea crește, din moment ce Liverpool se luptă la câștigarea campionatului.

După ce Sir Alex Ferguson și-a anunțat retragerea la Manchester United în 2013, biletele pentru ultimul său meci s-au vândut pentru 3000 de lire sterline.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: