image
Sursa foto: Jurnal.md / Nadejda Roșcovanu

Ambasada Regatului Țărilor de Jos, deschisă la Chișinău; Popescu: „Vom intensifica relațiile cu Olanda în toate domeniile”

Regatul Țărilor de Jos are ambasadă în Republica Moldova, fiind acreditat și primul ambasador. Despre aceasta a vorbit ministrul de Externe, Nicu Popescu, în cadrul unei conferințe de presă susținute alături de omologul său olandez, Wopke Hoekstra, aflat în vizită la Chișinău.

„Vizita a avut loc cu prilejul deschiderii ambasadei Regatului Țărilor de Jos în R. Moldova și acreditarea primului ambasador. Prezența unei ambasade în RM ne va permite să intensificăm relațiile noastre cu Olanda în toate domeniile”, a spus Nicu Popescu.

La rândul său, ministrul olandez de Externe, Wopke Hoekstra, a menționat că Republica Moldova și Olanda au o istorie de 30 de ani de relații diplomatice și că acestea urmează să devină și mai strânse.

„Sper și sunt sigur că va marca un început al unei cooperări și mai strânse între țările și națiunile noastre. Suntem pregătiți să acordăm asistență cu reforma în sectorul justiției, să vă ajutăm în domeniul economic, la îmbunătățirea climatului de afaceri și atragerea investițiilor în Republica Moldova”, a punctat oficialul olandez.

MAEIEMAEIE
Jurnal.md / Nadejda RoșcovanuJurnal.md / Nadejda Roșcovanu
PopescuPopescu
Jurnal.md / Nadejda RoșcovanuJurnal.md / Nadejda Roșcovanu
Jurnal.md / Nadejda RoșcovanuJurnal.md / Nadejda Roșcovanu
PopescuPopescu

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: