image
Sursa foto: Profimedia

Singurul jucător lăudat de Carlo Ancelotti după RB Leipzig - Real Madrid 0-1: ”Cel mai bun joc de când îl știu!”

Real Madrid a câștigat cu scorul de 1-0 partida cu RB Leipzig, din prima manșă a optimilor de finală ale UEFA Champions League.

Carlo Ancelotti a explicat la finalul meciului că a fost o victorie obținută de echipa sa cu multă muncă. Tehnicianul a mărturisit că este mulțumit că echipa sa a obținut victoria, însă a recunoscut că partida se putea încheia cu un rezultat de egalitate.

Italianul a ținut să laude un singur jucător în mod deosebit, Andreyi Lunin, portarul titular din partida cu RB Leipzig. Ancelotti a spus că a fost cel mai bun joc al ucraineanului de când este sub comanda sa.

”Ne-a fost dificil, așa este în Champions League. Începutul primei reprize și celei de-a doua reprize au fost dificile pentru ambele echipe, a fost un meci competitiv, dar echipa a fost în meci, au fost multe aspecte bune.

Ne-am apărat bine, chiar dacă avem mulți jucători accidentați. Am fost periculoși pe tranziție, puteam marca mai multe goluri, dar la fel de bine puteam fi egalați, ăsta este adevărul. Să fim sinceri, Lunin a făcut un meci excelent, cel mai bun joc de când îl știu. Capătă încredere atunci când joacă.

Planul a fost să stăm bine în propriul teren, apoi am avut posesia, am fost buni pe tranziție, iar acest lucru ne-a dat un mic avantaj.

Este un avantaj mic, dar nu asta a fost ideea, nu ne-am gândit să câștigăm dubla de acum. Este un rezultat bun, dar vor mai fi alte 90 de minute pe care le vom juca pe stadionul nostru și va fi foarte diferit”, a spus Carlo Ancelotti, conform Marca.

Tehnicianul italian a comentat și cea mai controversată fază a meciului, însă Ancelotti nu are niciun dubiu: ”Am văzut ofsaidul, jucătorul lor era în spatele lui Lunin”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: