image
Sursa foto: Twitter

Suporterii lui Chelsea, implicați în incidente violente înaintea meciului cu Lille după ce au scandat numele lui Abramovich

Chelsea joacă în deplasare cu Lille în manșa secundă a duelului din optimile de finală ale UEFA Champions League, iar londonezii trebuie să depășească problemele administrative ivite după ce Roman Abramovich, patronul clubului, a fost acuzat la scurt timp după invazia Rusiei din Ucraina că întreține legături puternice cu Vladimir Putin.

Partida dintre Lille și Chelsea a fost umbrită de incidente violente provocate de suporterii formației din Premier League.

Suporteii lui Chelsea au dorit să își manifeste susținerea față de Roman Abramovich, cel care a dus echipa pe culmile succesului, și au început să scandeze pe străzile din Lille numele oligarhului rus.

Fanii londonezi s-au organizat într-un local din apropierea gării și au început să strige numele lui Roman Abramovich. Potrivit Daily Mail, polițiștii francezi au intervenit pentru a-i calma pe londonezi, dar s-au lovit de încăpățânarea acestora și s-a lăsat cu incidente nedorite.

Suporterii au început să arunce cu sticle spre polițiștii care au răspuns cu gaz lacrimogen.

Aceeași sursă precizează că aproximativ 2000 de londonezi au făcut deplasarea în Franța pentru partida dintre Lille și Chelsea.

Suporterii nu s-au oprit doar la a-și arăta susținerea față de Roman Abramovich, ci au scandat și împotriva premierului britanic, Boris Johnson, pe care l-au acuzat că l-a sancționat pe oligarhul rus fără a-l supune unui proces.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: