image
Sursa foto: facebook

Reacția violonistei Alexandra Conunova în legătură cu scandalul reținerii viorii Stradivarius de către vameșii RM

Violonista Alexandra Conunova a emis o primă reacție după scandalul în legătură cu viroara sa, care a fost reținută la 22 octomrbie de către vameșii de pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău.

„Dragii mei prieteni și colegi! Sunt sigură, ca întâmplarea nefericită care mi s-a Întâmplat, se va rezolva cu bine în curând. Cât n-ar fi de delicată situația la momentul dat, sunt profund mișcată de acel enorm val de sprijin, care acum 6 zile a apărut și tot nu se mai oprește. Este absolut minunat cum într-o clipă s-au adunat mii de oameni în apărare!
Fiecare articol, postare și mesaje, pe care le primesc în privat, sunt extrem de importante și valoroase pentru mine. Vă muțumesc încă odată si revin cu noutăți in curând!, a notat Alexandra Conunova pe pagina sa de facebook.

Amintim că la 22 octombrie, vameșii de pe teritoriul AIC au reținut prețiosul instrument care valorează 2, 2 milioane de euro pe motiv că acesta nu ar fi fost declarat și că violonista nu ar fi prezentat toate actele necesare.

De cealaltă parte ministrul culturii Sergiu Prodan a menționat că în acest caz s-a comis „o confuzie regretabilă și un exces de zel” și că întreprinde toate eforturile pentru a lămuri cât mai repede posibil situația.

Noutăţile partenerilor

comentarii: